Alle collectiesAlgemene Instellingen
Het e-mailadres van een klant uit een template verwijderen

Hoe u het e-mailadres van een klant kunt verbergen in een offerte, order, of factuur

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In sommige gevallen kan het zijn dat u het e-mailadres van een klant uit een offerte, order, of factuur wilt verwijderen.

Om te beginnen, zoek de offerte, order, of factuur die u aan wilt passen.

Druk vanuit het document waaraan u werkt op de knop ''ontwerp bewerken''.

U zult zien dat het e-mailadres van de klant standaard wordt weergegeven in de kolom 'Aan'. Open het menu met de drie stippen aan de linkerkant in de kolom "Van".

Dit opent het menu gedeelte Inhoud bewerken. Vanaf hier kunt u e-mailadres van de klant verbergen aanvinken, en vervolgens klikken op opslaan.

U zal nu zien dat het e-mailadres van de klant verborgen is!