Heeft de klant mijn e-mail ontvangen?

Hoe u ervoor zorgt dat uw e-mails worden gelezen en wat u moet doen als dat niet het geval is

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

E-mails worden veel gebruikt voor marketingdoeleinden en het is soms moeilijk om ervoor te zorgen dat mensen uw essentiële berichten in hun mailbox opmerken. In dit artikel leest u hoe QuoteMachine kan helpen om ervoor te zorgen dat uw offertes en facturen worden gelezen.

Hoe weet ik of mijn klant het voorstel heeft ontvangen?

Zodra een offerte is gelezen, ontvangt u een melding in je mailbox. Hoe dan ook, offertes en facturen hebben tracking analyses die u zult zien wanneer u ze opent vanuit QuoteMachine.

U kunt op de onderstaande schermafbeelding zien dat de tijd die is besteed aan het lezen van de aanbieding wordt gerapporteerd, wat een uitstekend bewijs is dat uw document is gelezen.

Hoe weet ik of het e-mailadres van de klant juist is?

QuoteMachine laat u weten of er een fout is gedetecteerd. Zoals u in de onderstaande schermafbeelding kunt zien, wordt vermeld dat de e-mail is teruggestuurd en dat er een fout is vastgelegd in de offertegeschiedenis.

Hoe weet ik of de e-mail die ik heb verzonden zich in de spam map bevindt?

U weet niet zeker of uw e-mail in de spam map is terechtgekomen. U kunt er echter wel achter komen of uw e-mail al is gelezen of niet.

Op de onderstaande schermafbeelding kunt u zien dat de e-mail is afgeleverd, maar er is geen tijd besteed aan het lezen van de offerte. De e-mail bevindt zich mogelijk in de spam map.

Wat kan ik doen om de het bezorgen van mijn e-mails te verbeteren?

• Gebruik verschillende kanalen om uw documenten te verzenden. U kunt links naar uw offertes of facturen verzenden via sms of andere populaire bericht apps.

• Laat e-mails verzenden vanaf uw domein in plaats van de servers van QuoteMachine.