Link QuoteMachine aan uw eigen e-mail account

Hoe u uw e-mail kunt verbinden met QuoteMachine om e-mails te verzenden en toegang te krijgen tot agenda's.

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

QuoteMachine gebruikt standaard zijn eigen servers om e-mails te versturen. E-mails worden verzonden vanaf [uniqueidentifier]@inbound.quotemachinemail.com. Door uw eigen e-mailadres aan uw account te koppelen, kunt u e-mails verzenden vanuit uw account en agenda's instellen voor gebruik met planningspagina's.

Navigeer op een willekeurige QuoteMachine pagina naar uw account gegevens door op uw naam in de rechterbovenhoek te klikken.

Dit opent een gebruikers bewerkingspagina, waar u uw informatie kunt bewerken en een e-mailaccount kunt koppelen. Klik op uw e-mailaccount koppelen.

Dit opent een pagina waar u wordt gevraagd uw e-mailadres in te voeren.

Voer uw e-mailadres in, en volg de stappen van uw e-mailprovider om verbinding te maken.