Verberg het QuoteMachine logo in e-mails en documenten

QuoteMachine branding verwijderen uit e-mails en de onderkant van uw documenten.

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Accounts die zich hebben geabonneerd op de "Pro Add-on", kunnen de QuoteMachine branding volledig uit de body van hun e-mail verwijderen.

Ook het bericht "Bouw uw eigen gepersonaliseerde offertes en facturen in seconden met QuoteMachine." kan onderaan online documenten worden verwijderd.

Voorbeelden van QuoteMachine branding berichten die kunnen worden verwijderd (e-mail en voettekst van documenten)

Stappen om de branding te verbergen

Ga naar uw account instellingen via "Mijn account".

Klik vervolgens op het ''account bewerken'' knop.

Vervolgens kunt u de schakelaar "branding verbergen" activeren en opslaan

E-mails die vanuit QuoteMachine worden verzonden, zullen niet langer het QuoteMachine merk tonen. Houd er rekening mee dat een kleine "Powered by QuoteMachine" in de voettekst van uw online documenten (offertes, facturen) blijft staan, maar dat het QuoteMachine logo en het lange bericht niet langer worden weergegeven.