Rekeningoverzichten in bulk afdrukken en e-mailen

Met QuoteMachine kunt u grote hoeveelheden rekeningoverzichten afdrukken en e-mailen

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt nu rekeningoverzichten in bulk afdrukken en/of e-mailen en deze naar uw klanten versturen. Bekijk de instructievideo hieronder of scroll naar beneden om de stapsgewijze handleiding te volgen.

Dit is wat rekeningoverzichten bevatten:

• Lijst met alle openstaande facturen (met links om ze afzonderlijk te openen)

• Lijst met alle creditnota's die niet zijn uitgegeven

• Ageing Report

• Betaalknop (optioneel)

• Uw aangepaste inhoud net als bij elk ander document in QuoteMachine (tekst, afbeeldingen, enz.).

Start in de contacten sectie van QuoteMachine. Zoals te zien is op de onderstaande foto, selecteert u de contacten voor wie u rekeningoverzichten wilt afdrukken of e-mailen. U kunt ook al uw contacten selecteren door op het vakje in het midden van de pagina te klikken.

Een andere optie is om de zoekbalk te gebruiken om specifieke contacten te selecteren.

Selecteer nu ''Rekeningoverzichten maken''.

In dit menu hebben we een aantal opties. U kunt alle rekeningoverzichten per e-mail verzenden of ze klaarmaken voor afdrukken. Selecteer de gewenste opties en klik op start.

Dit proces kan enkele minuten duren. De documenten die u wilt afdrukken, worden naar uw e-mailadres verzonden.

U ziet een bevestiging bericht onderaan uw scherm om te bevestigen dat het proces is voltooid.