Het aanmaken van rekeningoverzichten automatiseren

Hoe u automatisch rekeningoverzichten kunt creëeren en verzenden

A
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het aanmaken en versturen van rekeningoverzichten kan eenvoudig via QuoteMachine (zie artikel over het handmatig aanmaken van rekeningoverzichten).

Dit proces kan zelfs geautomatiseerd worden met behulp van onderstaande stappen.

• Open het profiel van een klant

• Klik op de blauwe link onder "Automatisering van rekeningoverzichten" om te beginnen met het configureren van geautomatiseerde overzichten

• De optie "Geen/Ingeschakeld" bepaalt of de geautomatiseerde rekeningoverzichten actief zijn

• Zorg ervoor dat u selecteert op welke dag de overzichten moeten worden aangemaakt

• Zodra de geautomatiseerde rekeningoverzichten geactiveerd zijn, ziet u een zin die alles samenvat. U kunt erop klikken als u iets in de automatisering wilt wijzigen.

Opmerking: Overzichten die zijn gemaakt met de automatiseringsfunctie, gebruiken de standaard overzicht- en e-mail templates die u in uw account ingesteld heeft.