Hoe u uw eigen e-mailservers kunt gebruiken om e-mails te verzenden
Hoe u uw eigen e-mailservers kunt gebruiken om e-mails te verzenden

Hoe u het e-mailadres van de verzender aan kunt passen

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

QuoteMachine verzend e-mails vanuit de eigen server. Alle e-mails worden standaard verzonden via [uniqueidentifier]@inbound.quotemachinemail.com.

Uw klant ziet uw naam in het afzender veld, gevolgd door de vermelding "via QuoteMachine".

Als uw klanten deze e-mail beantwoorden, wordt hun antwoord natuurlijk naar uw e-mailadres gestuurd.

In sommige gevallen wilt u misschien uw e-mails personaliseren en ze vanaf uw eigen servers laten verzenden, waardoor de vermelding "via QuoteMachine" uit de naam van de afzender wordt verwijderd.

Optie 1 - Gebruik de servers van QuoteMachine met uw eigen domeinnaam

Let op: Deze configuratie is complex en zal uw Domain Name Server (DNS) configuratie bij moeten werken.

Neem contact op met ons support team voor meer informatie.

Elke gebruiker met een e-mailadres op uw domein, krijgt dan ook automatisch toegang tot het verzenden van e-mails vanaf onze servers met uw domein.

Optie 2 - Koppel QuoteMachine aan uw eigen e-mailaccount

Deze configuratie moet voor elke individuele QuoteMachine gebruiker worden uitgevoerd en werkt met verschillende diensten (Gmail, Exchange, Yahoo, IMAP).

Stap 1 - Open uw account gegevens door op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken

Stap 2 - Volg de stappen om verbinding te maken met uw e-mailservice.

Deze stappen zijn afhankelijk van uw provider.

In sommige gevallen zal het een kwestie zijn van authenticatie met hen. In sommige andere gevallen moet u IMAP server gegevens invoeren.