De locatie of het e-mailadres van het account weergeven in het gedeelte Contact- en document details
De locatie of het e-mailadres van het account weergeven in het gedeelte Contact- en document details

Het e-mailadres van de verkoper instellen dat wordt weergegeven in de offertes, facturen en andere documenten

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Standaard hebben documenten die naar klanten worden verzonden, de e-mail van de verzendende gebruiker zowel in het gedeelte "van" van het document als de "reply-to"-e-mail. Als uw bedrijf liever een algemeen e-mailadres gebruikt, zoals [email protected], volg dan de onderstaande stappen.

Selecteer eerst een template (vind deze in het menu onder ''Verkoop tools'').

Selecteer hier de optie "inhoud bewerken" op de template die u wilt bewerken.

Selecteer vervolgens de knop met drie stippen naast het contactveld.

Selecteer onder ''Contactpersoon Bewerken'' het gewenste standaard e-mailadres voor de template in het dropdown menu.

In de toekomst zullen alle documenten die met deze template zijn gemaakt, het e-mailadres gebruiken dat als standaard is gekozen. Indien nodig kan dit e-mailveld op individueel document niveau worden gewijzigd door dezelfde stappen te volgen.