Variabele velden in e-mails

E-mails personaliseren met behulp van samenvoeg velden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het personaliseren van e-mails met bijvoorbeeld een factuurnummer of een klantnaam zorgt voor een optimale deliverability.

Deze taak kan dankzij variabelen automatisch worden uitgevoerd.

Hoe u e-mails met variabelen kunt configureren

E-mail templates aanpassen

U kunt e-mail templates configureren vanuit het menu "Verkoop tools" en door vervolgens de template te selecteren die u wilt bewerken.

U kunt nu variabelen invoegen die automatisch worden vervangen door hun waarde, zoals in het onderstaande voorbeeld. De lijst met beschikbare variabelen vindt u aan het einde van dit artikel.

E-mail klaar om te verzenden

Uitkomst

In het onderstaande voorbeeld kunnen we zien dat de voornaam en het factuurnummer automatisch in de verzonden e-mails zijn ingevoerd.

Lijst met beschikbare variabelen om e-mails te personaliseren

Hier is de lijst met variabelen die kunnen worden gebruikt in de titel en hoofdtekst van e-mails.

{identifier}

Identificatie van het verzonden document. Voorbeeld INV-1201

{first_name}

Voornaam van de klant

{last_name}

Achternaam van de klant

{name}

Volledige naam van de klant

{street}

Straat van de klant (van het factuur adres)

{city}

Stad van de klant (van het factuur adres)