Een planningspagina verzenden vanuit een offerte, factuur of bestelling
Een planningspagina verzenden vanuit een offerte, factuur of bestelling

Leer hoe u uw planningspagina's kunt configureren om beschikbaar te zijn vanuit offertes, facturen en bestellingen

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat uw planningspagina's zijn gemaakt, kunt u een knop toevoegen aan uw pagina's voor het maken van facturen, offertes en bestellingen om eenvoudig een planningspagina naar uw klant te sturen.

Een bestaande planningspagina bewerken zodat deze beschikbaar is vanuit een offerte, bestelling of factuur

Gebruik het dropdown menu aan de linkerkant om naar de planningspagina te gaan

Klik vervolgens op de planningspagina die u wilt bewerken

Open op deze pagina het menu met drie stippen in de onderste balk en selecteer bewerken

Dit opent de detailpagina. Selecteer hier het potloodpictogram onder de kop Beschikbaar vanaf.

Dit opent een dropdown menu waarin u offertes, facturen of bestellingen (of een combinatie daarvan) kunt selecteren.

Selecteer vanaf welke pagina's u uw planningspagina beschikbaar wilt hebben. In dit voorbeeld stel ik mijn in-store afspraak planningspagina zo in dat deze beschikbaar is voor alle 3. Klik op het pictogram Opslaan om uw keuze(s) op te slaan.

Verstuur de planningspagina rechtstreeks vanuit uw offerte-, order- of factuur beheer interface

Zodra uw offerte is geopend, ziet u een nieuwe knop voor het verzenden van de planningspagina in het onderste menu. Klik op de knop planningspagina verzenden en selecteer de planningspagina die u wilt verzenden.

Hiermee wordt een e-mail template geopend waarin de klantgegevens al zijn ingevuld. U kunt de e-mail wijzigen voordat u deze verzendt. Als u klaar bent, klikt u op nu verzenden waarna uw klant de planningspagina zal ontvangen!