Een evenement toevoegen aan een agenda

Een evenement toevoegen aan een agenda vanuit elk document in QuoteMachine

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

QuoteMachine biedt de mogelijkheid om evenementen met een klant in te plannen, zoals afhalingen of afspraken in de winkel. In QuoteMachine kunt u uw klant een planningspagina sturen of een evenement toevoegen vanuit elk document.

Een gebeurtenis toevoegen aan een QuoteMachine document is eenvoudig. Begin met het navigeren naar offertes, bestellingen of facturen vanuit de zijbalk (afhankelijk van het document waaraan u een evenement wilt toevoegen).

Klik vervolgens direct op het document waaraan u wilt werken. In dit voorbeeld voeg ik een gebeurtenis toe aan een factuur.

Klik vervolgens op de knop gebeurtenis toevoegen in het bovenste paneel, onder de document naam.

Dit zal u vragen om een nieuwe agenda afspraak te maken. Selecteer de kalender waaraan u het evenement wilt toevoegen in het dropdown menu.

Selecteer vervolgens het tijdvak waaraan u het evenement wilt toevoegen (u kunt dit in de volgende stap bewerken) en klik op bevestigen.

Vervolgens kunt u de details van uw evenement afronden, waaronder; het een titel geven, het contact en het personeelslid toewijzen, het een beschrijving en interne notities geven, enzovoorts. Klik op ''opslaan'' om uw evenement op te slaan.

Nu zal u zien dat uw nieuw aangemaakte evenement verschijnt onder de klantinformatie in het document waaraan u werkt, evenals op uw evenementen pagina!