Planningspagina's maken in QuoteMachine

Hoe u planningspagina's maakt en naar uw klanten verzendt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het plannen van afspraken, vergaderingen, afhalingen, enzovoorts.. Met behulp van een app van derden kan dit een hele klus zijn. De ingebouwde planningsfunctie van QuoteMachine maakt het u en uw klanten gemakkelijk.

Vereiste: maak een agenda met behulp van deze stappen

Planningspagina's maken

Navigeer met behulp van de zijbalk naar het Planning menu.

Gebruik vervolgens de knop Nieuwe planningspagina rechtsboven om een nieuwe planningspagina te maken

Het volgende menu zal verschijnen. Selecteer naar welke agenda u de planningspagina wilt linken, maak een klantgerichte titel en voeg een locatie toe. Druk op de knop Planningspagina maken om uw gegevens op te slaan en de pagina aan te maken. U kunt zoveel verschillende planningspagina's maken als uw bedrijf nodig heeft.

Uw planningspagina's aanpassen

Nu u planningspagina's heeft gemaakt, wilt u deze naar uw klanten sturen zodat ze tijdvakken kunnen boeken. Voordat u dit kunt doen, moet u uw e-mailberichten configureren en uw planningspagina's activeren. U kunt ook aanpassen waar uw planningspagina's beschikbaar zijn met behulp van de stappen in dit artikel.

Klik om te beginnen direct op de planningspagina waaraan u wilt werken.

Dit opent de detailpagina. Hier kunt u wijzigen aan welke medewerker de agenda is toegewezen, e-mail templates configureren, de interne titel bewerken en wijzigen waar de planningspagina vandaan kan worden verzonden.

Uw planningspagina's verzenden

Het verzenden van uw planningspagina's naar uw klanten kan op verschillende manieren worden gedaan.

Optie 1: Direct verzenden vanaf het tabblad planningspagina

Gebruik de zijbalk om nogmaals naar het planning tabblad te navigeren en klik direct op de planningspagina die u wilt verzenden.

Klik vervolgens op de verzend planningspagina in de rechterbenedenhoek.

Dit zal een pagina openen waar u het e-mailadres van de klant kunt invoeren en rechtstreeks naar hen kunt verzenden. U kunt de e-mail ook bewerken om een persoonlijk tintje toe te voegen.

Optie 2: Verzenden vanuit een offerte, bestelling of factuur

Volg de stappen in dit artikel om planningspagina's van offertes, bestellingen of facturen te verzenden.

Template voor planningspagina's bewerken

Ten slotte wilt u misschien uw planningspagina's bewerken om branding, foto's of andere elementen op te nemen.

Klik hiervoor op het menu "Verkoophulpmiddelen" in de zijbalk.

Selecteer de optie templates voor planningspagina's. Vervolgens kunt u de stappen in dit artikel volgen om uw templates te bewerken.