Selecteer de template van een ander document

Hoe u de gewenste template kiest voor een bepaalde offerte, factuur of een ander document

A
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het instellen van meerdere templates kan een grote tijdsbesparing zijn (Templates maken). Als u tussen meerdere templates wilt schakelen, kunt u dit vanuit elk document doen met de optie "Ontwerp bewerken", beschikbaar in de prijstabel.

Deze knop onthult een weergave waarmee u het huidige ontwerp van het document kunt wijzigen of een geheel andere template kunt selecteren.

Als u klaar bent met het selecteren van uw template, kunt u het document rechtstreeks vanuit deze weergave verzenden of verzenden, of op de knop "Terug" klikken om verder te werken aan de inhoud van de prijstabel.