Video invoegen in voorstel template

Hoe u video's in uw voorstellen kunt gebruiken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door video's in uw voorstellen te gebruiken, kunt u zich onderscheiden van uw concurrentie en efficiënt communiceren.

Stap 1 - Ga naar de template edition interface

U moet video's rechtstreeks vanuit de template editor toevoegen. Op deze manier is de wijziging beschikbaar voor al uw toekomstige voorstellen.

Het bewerken van templates vindt plaats via het menu "Verkoopinstrumenten", en vervolgens door te klikken op "Voorstel templates" in het gedeelte "Document templates".

Vanuit de templates lijst moet u vervolgens op de knop "Inhoud bewerken" klikken om toegang te krijgen tot de aanpas interface.

Nu kunt u de video eenvoudig invoegen door de inhoud in de template te plaatsen om de knop "Toevoegen" weer te geven. U kunt op deze knop klikken en vervolgens de optie "Video" selecteren.

Opmerking: de interface voor de inhoud bewerking is ook beschikbaar via de ontwerp beoordelingsstap voordat u een voorstel verzendt. In tegenstelling tot het bewerken van de template, worden wijzigingen die zijn aangebracht in de ontwerp beoordelingsstap niet opgeslagen voor toekomstige voorstellen.

Stap 2 - Definieer video opties

In de vorige stap werd het video invoeg formulier weergegeven. Die moet nu ingevuld worden.

Video invoeg formulier

Hier zijn de velden die u in moet vullen

URL van de video: Voer de video-URL in die wordt gehost op YouTube of Vimeo.

Grootte: Videobreedte op uw voorstel.

Uitlijning: Met deze optie kunt u de video op dezelfde manier uitlijnen als tekst of afbeeldingen in een voorstel

Opmerking: bij het invullen van het formulier herschrijft QuoteMachine automatisch de video-URL om ervoor te zorgen dat deze correct wordt weergegeven.

Automatische URL herschrijving

Nadat u het formulier heeft opgeslagen, wordt uw video toegevoegd aan uw voorstel template. U kunt er nu gebruik van maken in uw voorstellen.