Knipsels gebruiken

Voeg vooraf gedefinieerde inhoud toe aan uw voorstellen met behulp van knipsels

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Knipsels zijn een geweldig hulpmiddel als u snel standaardinhoud aan uw voorstellen wilt toevoegen.

Hier is een video die laat zien hoe u ze kunt gebruiken.

Snippets invoegen in offertes

• Beweeg vanuit het ontwerp voorbeeld van een voorstel met uw muis over een inhoudsblok om de knop "Toevoegen" weer te geven

• Klik op ''Toevoegen''

• Selecteer de snippet om deze toe te voegen in het dropdown menu

• Klik op "Invoegen"

Een snippet creëeren

Snippets moeten worden gemaakt voordat ze beschikbaar worden voor invoeging in voorstellen.

• Klik op het menu "Verkoop tools" en vervolgens op het tabblad "Branding"

• Klik op ''Knipselbibliotheek''

• Klik op ''Knipsel toevoegen''

• Vul het formulier in door een naam aan het knipsel te geven en de status "Ingeschakeld" te selecteren. Klik vervolgens op de knop "Opslaan".

• Het nieuwe fragment verschijnt in de lijst. U hoeft dan alleen maar op de knop "Inhoud bewerken" te klikken om de inhoud van het fragment te definiëren