Een barcode scanner gebruiken

Hoe u producten of diensten met behulp van een barcode scanner toe kunt voegen

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Barcode scanners kunnen worden gebruikt om artikelen snel aan offertes of facturen toe te voegen.

Producten toevoegen aan een offerte of factuur met een barcode scanner

Stap 1 - Klik op "Een product of dienst toevoegen" in de prijstabel.

Stap 2- Klik op het zoekveld

Stap 3 - Scan een barcode

Items worden automatisch op de achtergrond toegevoegd. U kunt blijven scannen totdat u klaar bent met het toevoegen van producten.

Een product of dienst configureren voor gebruik met een barcodescanner

Vanuit de catalogus kunt u een product of dienst bewerken en referenties opgeven die kunnen worden gebruikt met een barcodescanner.

Elke keer dat u een streepjescode scant, zoekt QuoteMachine naar de volgende referenties voor een product of dienst:

• Barcode

• UPC

• EAN

Let op:

• QuoteMachine supports barcodes met 12 of 13 cijfers.

• Als u de integratie met Lightspeed Retail gebruikt, worden barcodes automatisch gesynchroniseerd.