Maak een contract document op basis van een offerte

Aanvullende contractuele details toevoegen aan een offerte

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms vereist een overeenkomst meer details. Als u al deze details in uw eerste offerte opneemt, kan dit resulteren in een rommelige en verwarrende offertepagina. Om verdere contractuele overeenkomst details aan een offerte toe te voegen, kunt u een offerte omzetten in een contract door de onderstaande stappen te volgen.

Om een contract aan te maken, opent u de offerte van waaruit u een contract wilt aanmaken. Selecteer hier vervolgens "contract maken".

Zodra het contract is gemaakt, kunt u het ontwerp wijzigen of een reeds bestaande template selecteren om vanuit te werken. Klik, wanneer voltooid, op "contract verzenden" om het contract naar de klant te verzenden.