Verzend Management
Het verzendadres op een document aanpassen

Het verzendadres op een offerte of factuur aanpassen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als het verzendadres veld is toegevoegd aan de template en er een adres beschikbaar is in het klantcontact profiel, dan is dit het adres dat standaard op de template wordt weergegeven.

Om dit veld te bewerken, klikt u eenvoudig op het potloodpictogram onder het veld "verzendadres" in het geselecteerde document.

Let op: met deze actie wordt alleen het verzendadres voor het geselecteerde document bijgewerkt. Als u de klantinformatie wilt bijwerken, kunt u het standaard verzendadres van de klant bijwerken via de contacten pagina.