Verzend Management
Verzendadres weergeven op een document template

Hoe u het verzendadres van een klant toe kunt voegen aan een offerte

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om het verzendadres veld toe te voegen aan uw template, moet u eerst de betreffende template selecteren via ''Verkoop tools''.

Zodra een template is geselecteerd, klikt u op de knop ''Bewerken'' in het veld met de contactgegevens van de klant.

Selecteer vervolgens ''Toon verzendcontact en adres'', en klik op opslaan.

Opmerking: dit veld kan worden toegevoegd vlak voordat u uw document verzendt in het geval dat u de template niet rechtstreeks wilt bewerken.