Ageing reports toevoegen aan documenten

Hoe u ageing reports toe kunt voegen aan uw facturen en rekeningoverzichten

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met QuoteMachine kunt u ageing reports direct opnemen in facturen en rekeningoverzichten.

U kunt dit toevoegen aan uw templates, of aan een specifieke factuur. Volg onderstaande stappen.

Selecteer branding in het gedeelte verkoop tools. Hier kunt u selecteren aan welke template u een ageing report wilt toevoegen.

Selecteer de template, en klik op ''Inhoud bewerken''.

Bepaal waar in het document u het ageing report wilt plaatsen en klik op "Toevoegen"

Nu kunt u 'Klantenrapport' selecteren.

De factuur van de klant zal nu een ageing report bevatten.

Dezelfde stappen kunnen worden herhaald om een ageing report toe te voegen aan bijvoorbeeld een rekeningoverzicht.