Verzend Management
Een verzendadres toevoegen aan een klantprofiel

Een verzendadres toevoegen dat verschilt van het factuuradres van de klant

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms kan het verzendadres van een klant afwijken van het factuuradres. In dit geval kunt u met QuoteMachine een tweede adres toevoegen onder de klantcontact pagina.

Om een extra adres toe te voegen, gaat u eerst naar de klantcontact pagina. Klik vanaf hier op het potloodpictogram om het verzendadres van de klant te bewerken.

In de toekomst zal dit het standaard verzendadres zijn voor toekomstige documenten.