Een aanbetaling uit een offerte verwijderen

Een betaling uit een offerte verwijderen en omzetten in een creditnota

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: Een gebruiker moet de juiste rechten hebben om een betaling te kunnen verwijderen. Meer informatie over het instellen van gebruikersrechten vind u HIER

Om een betaling uit een offerte te verwijderen, selecteert u eerst "toon aanbetaling gegevens" in de betreffende offerte.

Selecteer in dit menu de aanbetaling die u uit de offerte wilt verwijderen.

Klik vervolgens op ''aanbetaling verwijderen''.

Nu de aanbetaling uit de offerte is verwijderd, verschijnt deze als een creditnota op het profiel van de klant, zichtbaar vanaf de contactpagina. Deze creditnota kan nu worden toegepast op toekomstige offertes.

Let op: het verwijderen van een aanbetaling uit een offerte leidt NIET tot een terugbetaling.