Factureren, debiteuren, en betalingen
Een aanbetaling overboeken tussen offertes

Een aanbetaling naar een andere offerte verplaatsen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms wil een klant misschien wijzigingen aanbrengen nadat er al een aanbetaling op de offerte is gedaan. U kunt met QuoteMachine deze betaling van de oorspronkelijke offerte, overboeken naar de nieuwe offerte.

Om een aanbetaling over te schrijven naar de nieuwe offerte, klikt u eerst op "betaling ontvangen" in de nieuwe offerte.

Klik hier op het dropdown menu betalingstype en selecteer ''aanbetalingen uit offertes'' als betalingstype.

Selecteer vervolgens de juiste aanbetaling die u wilt overboeken naar de nieuwe offerte en klik op ''Betaling toepassen''. Let op, de over te dragen aanbetaling moet van gelijke of lagere waarde zijn dan de aanbetaling op de nieuwe offerte.

Zodra de aanbetaling met succes is overgedragen naar de nieuwe offerte, is dit saldo niet langer beschikbaar op de oorspronkelijke offerte en is er een waarschuwing zichtbaar in onder de offerte.