Een aanbetaling op een offerte weergeven

Een aanbetaling of vooruitbetaling vereiste op een offerte weergeven

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is handig om aan te geven wanneer u een aanbetaling nodig heeft. QuoteMachines biedt een functie die dit doet terwijl u de berekeningen maakt.

Hoe u een aanbetaling kunt specificeren

• Klik in de prijstabel op de knop "Aanbetaling" naast het totaal.

• Voer het bedrag voor de aanbetaling, of een percentage in.

• Sla op

Screenshot met een aanbetaling van 30% toegepast op het subtotaal

Screenshot met een aanbetaling die wordt weergegeven naast het totaal op het definitieve document

Automatiseer aanbetalingen op elke offerte

Als de meeste offertes een aanbetaling moeten bevatten, dan kunt deze standaard laten weergeven en berekenen.

Open de account instellingen door op in het menu op "Mijn account" te klikken en vervolgens door het tabblad "Instellingen" te selecteren.

Klik op "Account bewerken"

Voer bij "Standaard offerte aanbetaling" het bedrag in dat u in rekening wilt brengen per offerte, en sla het op.