Snelle start uitleg voor Lightspeed gebruikers

Een uitgebreide kijk op de basis van QuoteMachine

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aan de slag gaan met QuoteMachine en Lightspeed Retail is eenvoudig. Gebruik de onderstaande gids voor hulp, maar aarzel niet om contact op te nemen met ons support team voor meer informatie als dat nodig is!

1 - Connect de Lightspeed integratie

Als u nog geen QuoteMachine account heeft aangemaakt, doe dat dan met uw Lightspeed inloggegevens via de onderstaande link:

Als u al een QuoteMachine account heeft, maar u uw Lightspeed account nog niet heeft gekoppeld, volg dan de instructies via de onderstaande link.

U kunt controleren dat uw Lightspeed account is geïntegreerd met QuoteMachine via het tabblad 'integraties' in 'Mijn account'.

2 - Installeer de browser extensie

Met de QuoteMachine browser extensie kunt u gemakkelijk werken tussen Lightspeed en QuoteMachine. U kunt de extensie installeren via de onderstaande links:

3 - Link de Stripe integratie

Klik op ''integraties'' via ''Mijn account'', en vervolgens op ''integratie toevoegen'' om Stripe toe te voegen.

Vervolgens wordt u gevraagd om te 'Verbinden met Stripe'. Hier wordt u naar de Stripe website geleid waar u hun aanmeldingsproces kunt volgen. Hierna worden Stripe en QuoteMachine automatisch geïntegreerd. Zie hier een meer gedetailleerde uitleg.

4 - Stel uw templates in

Het personaliseren van uw templates is een belangrijke manier om niet alleen uw merk te presenteren, maar ook om alle informatie die u nodig heeft over te brengen. Gebruik de onderstaande link voor meer informatie over het bewerken van uw QuoteMachine templates.

5 - Verzend offertes en facturen

U bent klaar om van start te gaan! Begin met het maken van documenten en verstuur ze naar uw klanten. De onderstaande video laat u zien hoe!

Onthoud dat ons Help Centrum nog veel meer informatie heeft om u met van alles te helpen! U kan het Help Centrum onder andere vinden door op de roze chat knop te drukken aan de rechter onderkant van uw scherm.