Een Lightspeed Werkorder Factureren

Hoe QuoteMachine een factuur kan creëeren aan de hand van Lightspeed werkorders

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met QuoteMachine kunt u Lightspeed werkorders geheel of gedeeltelijk factureren.

Let op: voor deze functie moet de QuoteMachine browser extensie zijn geïnstalleerd.

Stappen om een werkorder te factureren

• Klik op "Create Invoice" in Lightspeed

• Selecteer de regels die u wilt factureren

• Klik op "Create"

• Rond de factuur af in QuoteMachine

Visuele feedback op de werkorder

QuoteMachine voegt visuele feedback toe zodat u kunt zien welke regels al gefactureerd zijn.

Onderstaande video toont de gehele workflow met Lightspeed werkorders, van offerte tot factuur.