Maak een werkorder aan in Lightspeed op basis van een offerte
Maak een werkorder aan in Lightspeed op basis van een offerte

Zet offertes gemakkelijk om naar Lightspeed werkorders

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het volgende artikel kunt u zien hoe u uw account op de juiste manier instelt zodat u kunt werken met Lightspeed's werkorders vanuit QuoteMachine.

Video

De onderstaande video laat de gehele workflow zien van offerte tot factuur.

Stappen

• Open een offerte die de ''gewonnen'' status heeft

• Klik op de "Werkorder maken'' knop

Let op: als u niet bent aangemeld bij Lightspeed Retail wanneer u op de knop " Werkorder maken" klikt, word u gevraagd om uzelf eerst te verifiëren bij Lightspeed Retail. Nadat u bent ingelogd, kunt u opnieuw proberen de werkorder aan te maken vanuit de offerte.