Betaalmogelijkheden in kaart brengen met Lightspeed

Hoe u betaalmogelijkheden kunt exporteren naar Lightspeed

Meer dan een week geleden bijgewerkt

QuoteMachine ondersteunt een standaard pakket met betaaltypes (bijvoorbeeld Contant, Cheques, Credit Card). U kunt zelf, wanneer nodig, de lijst met beschikbare betaalmogelijkheden aanpassen.

Om een juiste synchronisatie met Lightspeed te garanderen, moet u ervoor zorgen dat elk betaaltype is gekoppeld aan het bijbehorende betaaltype in Lightspeed.

Waar u het in kaart brengen kunt configureren

Voor standaard betaaltypen

Selecteer de Lightspeed integratie (toegankelijk via "Mijn account" - "Integraties").

U ziet dan vervolgens de volgende configuratie interface.

Voor elk betalingstype dat aan de linkerkant wordt vermeld, moet u het bijbehorende betalingstype selecteren in Lightspeed.

Vergeet niet dat het type "Credit transfers between customer accounts" het betalingstype is dat in Lightspeed wordt weergegeven wanneer je credits of betalingen tussen klanten overboekt. (Voorheen werd dit automatisch weergegeven als 'credit').

Van nieuwe betalingstypes die u heeft aangemaakt bij het configureren van QuoteMachine

Als u ervoor kiest om de lijst met QuoteMachine betalingstypen aan te passen om die van uzelf toe te voegen, houd er dan rekening mee dat deze betalingstypen ook moeten worden toegewezen aan een corresponderend betalingstype in Lightspeed.

Aangepaste betaaltypes kunnen worden geopend en geconfigureerd via "Mijn account" - "Betalingswijzen".

Aanbeveling voor installatie

Meestal gebruiken de credit card betalingen die via QuoteMachine worden verzameld een andere betalingsprocessor dan degene die u moet gebruiken om in-person betalingen te innen.

Het is een goed idee om een betalingstype aan te maken in Lightspeed, zodat u QuoteMachine credit card betalingen kunt toewijzen aan hun eigen betalingstype in Lightspeed (bijvoorbeeld QuoteMachine CC).