Een nieuwe betaalkaart in het bestand opslaan zonder een betaling vast te leggen
Een nieuwe betaalkaart in het bestand opslaan zonder een betaling vast te leggen

Met QuoteMachine kunt u op elk moment een creditcard toevoegen aan contactinformatie.

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een nieuwe betaalkaart opslaat in het profiel van een klant zonder de betaling vast te leggen.

Het is mogelijk om een credit card toe te voegen aan het profiel van een klant, ongeacht of de klant deze kaart bij u heeft gebruikt of niet.

Bekijk de video of volg de stapsgewijze handleiding hieronder.

Begin door naar ''Contacten'' in het QuoteMachine menu te gaan, en selecteer voor welke klant u een betaalmethode toe wilt toevoegen.

Selecteer nu 'betaalkaarten in bestand'.

Hier ziet u andere kaarten die mogelijk al in het bestand staan voor deze klant. Selecteer 'nieuwe betaalkaart toevoegen'.

Voer de nieuwe betaalkaart gegevens in en klik op 'toevoegen'

De nieuwe betaalkaart staat nu in het bestand. Houd er rekening mee dat u kunt aangeven welke kaart standaard moet worden gebruikt.