Een terugkerende factuur maken

Met QuoteMachine kunt u automatisch terugkerende facturen maken met aanpasbare voorwaarden.

A
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een terugkerende factuur maken is nu eenvoudiger dan ooit in QuoteMachine. Volg de stap voor stap handleiding, of bekijk onderstaande instructievideo.

Stapsgewijze uitleg

Selecteer eerst op het tabblad Factuur de optie 'Terugkerende facturen'.

Selecteer nu 'Nieuwe terugkerende factuur'

Selecteer een contactpersoon en stel de betalingsvoorwaarden in. Klik vervolgens op 'Factuur aanmaken'

Hier wil je aandacht besteden aan de 'terugkerende details'. Stel het interval, de startdatum en zelfs een einddatum in.

Een belangrijke stap hierbij is het activeren van de optie om de factuur automatisch in rekening te brengen op een geregistreerde betaalkaart.

Als er geen kaart in het bestand is, wordt u gevraagd er een in te voeren.

Voeg nu de producten of diensten toe die u factureert en klik tot slot op 'Activeren en eerste factuur aanmaken'.

__________________________________________________________________

Een andere manier om een periodieke factuur aan te maken, is door uit te gaan van een bestaande factuur.

Klik op de factuur op 'Maak terugkerend'

Stel nu, net als voorheen, de details van de terugkerende factuur in.

En als laatste, activeer hem!