Een restitutie factuur maken

Een gedeelte terugbetalen van een factuur in QuoteMachine

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een gedeelte van een factuur in QuoteMachine kunt terugbetalen. Als u een aanbetaling wilt terugbetalen, klik dan hier.

Bekijk de instructievideo hieronder of scroll naar beneden om de stapsgewijze handleiding te volgen.

Voor de volgende methode om een terugbetaling uit te voeren in QuoteMachine, selecteert u het contact dat u wilt terugbetalen en maakt u een nieuwe factuur aan.

In de factuur kunnen we een willekeurig product maken, met de artikelprijs als het gewenste restitutie bedrag.

Het belangrijkste is dat u de producthoeveelheid instelt op -1 om aan te geven dat het om een terugbetaling gaat.

Selecteer nu 'Markeren als klaar'

Selecteer betaling ontvangen

Hier ziet u het bedrag dat wordt vergoed. Haal het vinkje weg bij 'Betaling verwerken' en klik vervolgens op 'Betaling toepassen'.

Op de contact factuur kunt u nu bevestigen hoe zij deze terugbetaling zullen zien.

De laatste stap is om deze gedeeltelijke terugbetaling in Stripe te voltooien. U heeft rechtstreeks toegang tot de Stripe pagina vanaf de QuoteMachine factuur.

Selecteer hier restitutie.

Voer nu het bedrag in dat u wilt terugbetalen.