Bewaar een creditcard in uw bestand tijdens het vastleggen van een betaling
Bewaar een creditcard in uw bestand tijdens het vastleggen van een betaling

Een creditcard veilig opslaan om betalingen te automatiseren

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u een nieuwe creditcard in ons bestand wilt opslaan zonder een betaling vast te leggen, bekijk dan dit help artikel.

Door creditcards op te slaan, vergroot u de betalingsflexibiliteit. Uw klanten hoeven hun creditcardgegevens niet steeds opnieuw in te voeren, terwijl u betalingen kunt automatiseren.

Hoe u optie om een creditcard op te slaan kunt activeren

Standaard kan de klant in het betalingsgedeelte van een factuur selecteren of hij zijn creditcard wil bewaren.

Als u de betaalkaart altijd in het bestand wilt bewaren, kunt u de optie "Bewaar kaart in het bestand voor alle betalingen" activeren in het betalingsgedeelte van uw factuur template. Om dit te doen,

• onthul de opties-interface van het betalingsgedeelte

• vink het vakje "Bewaar kaart voor alle betalingen" aan

• sla op

Screenshot van de optie "Bewerken" in het betalingsgedeelte van een factuur template

Screenshot van de "Bewerken" interface van het betalingsgedeelte van een factuur template

Een klant profiel met een opgeslagen betaalkaart