Credit card uit uw bestand gebruiken

Een betaling uitvoeren met een betaalkaart die is opgeslagen in uw bestand

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door credit cards op te slaan, vergroot u de betalingsflexibiliteit. Uw klanten hoeven hun credit card gegevens niet steeds opnieuw in te voeren, terwijl u betalingen kunt automatiseren.

Op deze manier kunt u een geregistreerde credit card gebruiken;

• Klik op "Betaling ontvangen" zoals u normaal zou doen vanaf een factuur of vanuit het profiel van de klant.

• Selecteer "Credit card" als het betaaltype

• Klik op "Betaling verwerken" om het tabblad "Kaarten in het bestand" weer te geven

• Selecteer de credit card die u wilt gebruiken om de betaling te voltooien

• Klik op "Betaling toepassen"