Verbinden met Zendesk Sell

Hoe u QuoteMachine en Zendesk Sell met elkaar kunt verbinden

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanuit een Zendesk deal is het mogelijk om automatisch een online offerte in QuoteMachine aan te maken. Het zal de verkoopervaring voor u en uw klanten aanzienlijk verbeteren, en ook het innen van betalingen vergemakkelijken.

Verbind Zendesk en QuoteMachine

Het is noodzakelijk om onderstaande stappen te volgen, zodat QuoteMachine met Zendesk kan verbinden en u gemakkelijk tussen de twee apps kunt navigeren.

1 - Verbind Zendesk met QuoteMachine via QuoteMachine's integratie instellingen

2 - Activeer de slimme link integratie van Zendesk met de juiste omleidings-URL https://qmach.in/redirect/zendesk-sell/create-quote-order?externalId=

Aangepaste velden automatisch synchroniseren

Door aangepaste velden die u in Zendesk heeft automatisch naar QuoteMachine te pushen, kunt u documenten aanpassen met de juiste informatie. Bekijk de onderstaande video met de vereiste stappen om deze aangepaste velden te laten synchroniseren.