Rechtstreeks vanuit Lightspeed factureren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer u een verkoop afrond in Lightspeed, kunt u nu rechtstreeks vanuit de verkooppagina een factuur maken.

Zorg er wel voor dat er een klant gelinkt is aan de betreffende verkoop en dat u de nieuwste versie van de QuoteMachine browser extensie heeft.

Zodra u op de knop 'Factuur maken' klikt, kunt u uw betalingsvoorwaarden instellen om de klant te factureren op basis van uw voorwaarden.

U kunt ook een bestaande betaalkaart in uw bestand gebruiken om de factuur onmiddellijk in rekening te brengen, zoals te zien is op de onderstaande foto.

In beide gevallen wordt er een factuur aangemaakt in QuoteMachine, en gemarkeerd als 'geïmporteerd'. Vervolgens zal u een paar opties te zien krijgen, waaronder het openen van de factuur zelf, of het openen van QuoteMachine om de factuur te bewerken of betalingen te ontvangen.

Voor deze functie zijn wel de Google Chrome of Firefox extensies vereist.