Lightspeed Retail
Activeer de nieuwste versie van de QuoteMachine Chrome Extensie
Activeer de nieuwste versie van de QuoteMachine Chrome Extensie

Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw Chrome extensie nog steeds actief is na een update

A
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Opmerking: Als u de Chrome extensie nog niet heeft geïnstalleerd, dan kan dat via deze website.

Opmerking: U kan onze add-on voor Mozilla Firefox hier downloaden.

QuoteMachine werkt soms de Chrome extensie bij om de integratie met Lightspeed Retail te verbeteren. De Chrome browser werkt vervolgens de extensie automatisch bij.

Het kan zijn dat u na een update machtigingen moet verlenen aan de Chrome extensie, vooral als u merkt dat de gebruikelijke snelkoppelingen naar QuoteMachine vanuit de Lightspeed interface zijn verdwenen.

Hier zijn de stappen die u kunt volgen als bovenstaande gebeurd:

• Klik op het waarschuwingsicoon in the toolbar

• Klik op het "QuoteMachine is uitgeschakeld" gedeelte

• Klik op "Toestemmingen accepteren"