Snelle creatie van producten of diensten

Diversen toevoegen aan een offerte of een factuur

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms wilt u een regel aan uw aanbod toevoegen die niet uit de catalogus met voorgedefinieerde producten of diensten komt.

Met QuoteMachine kunt u on-the-fly producten of diensten creëren op basis van offertes of facturen.

Vanuit het zoekvenster op de prijstabel,

• Selecteer de optie "Snel maken"

• Voer in ieder geval een titel en een prijs in

• Klik op "Toevoegen" om het product aan uw prijstabel toe te voegen

Dat is het!

Opmerking:

• U kunt producten die op deze manier zijn gemaakt, opslaan in uw catalogus als u van plan bent ze opnieuw te gebruiken voor toekomstige offertes of facturen (let op het selectievakje "Opslaan in mijn catalogus" in het aanmaakvenster).

• De toegang tot de functie "Snel maken" kan worden beperkt met behulp van gebruikersrechten.