Prijslijsten Gebruiken voor Evenementen Registratie

Prijslijsten kunnen op enorm veel manieren gebruikt worden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De prijslijst functie van QuoteMachine is een flexibel hulpmiddel dat in veel situaties kan worden gebruikt. Om deze tool in een golfomgeving te gebruiken, leest u hieronder hoe u een prijslijst opstelt om individuele registraties voor verschillende golfevenementen aan te nemen.

Om een nieuwe prijslijst aan te maken, gaat u naar het ''Offertes'' gedeelte en selecteert u ''prijslijsten''.

Klik nu op 'Nieuwe prijslijst' en geef uw nieuwe prijs een naam.

Wanneer een bestelling is ontvangen, kunt u beslissen of er een offerte of een factuur wordt gemaakt in QuoteMachine.

Hier kunt u beginnen met het toevoegen van producten uit uw catalogus die u wilt uitlichten.

Als het artikel niet in uw catalogus staat, kunt u 'Snel aanmaken' gebruiken om te creëeren wat u nodig heeft.

Als de prijslijst klaar is, kunt u deze 'activeren'. Deel vervolgens de lijst via 'kopieer link'.

Elke klant die toegang heeft tot de link, kan zich registreren, hun contactgegevens invoeren en de eventuele nodige vergoeding betalen.

U kunt in uw interne weergave van de prijslijst bijhouden wie zich heeft geregistreerd.