Belasting invoeren per regelitem

Met QuoteMachine kunt u een andere belasting per regelitem invoeren

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De onderstaande video laat zien hoe u deze functie implementeert en gebruikt. Scroll naar beneden om een stapsgewijze handleiding te volgen.

Om verschillende belastingen per regelitem in te stellen, kunt u de '...' naast elk regelitem gebruiken en op de omzetbelasting klikken.

U kunt nu een ander tarief selecteren.

U zult hier zien dat de verschillende belastingen naast het artikel, maar ook bij het subtotaal worden weergegeven.

**Lightspeed Gebruikers! Houd er rekening mee dat u de belastingen als belastingklasse moet koppelen aan de hoofdbelasting om deze functie in te stellen. Zie de foto hieronder.