Uw Stripe integratie verbinden

Bestaande Stripe gebruikers moeten ook hun Stripe accounts opnieuw verbinden om de update te voltooien.

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Stripe kunt u betalingen innen via de creditcards van uw klanten. Of u nu een nieuwe gebruiker bent, of u uw Stripe verbinding moet bijwerken, er zijn twee eenvoudige stappen die u hiervoor moet volgen.

Klik in het gedeelte Integraties van 'Mijn account' op 'integratie toevoegen' voor Stripe.

Vervolgens wordt u gevraagd om te 'Verbinden met Stripe'. Hier wordt u naar de Stripe website geleid waar u hun aanmeldingsproces kunt volgen. Hierna worden Stripe en QuoteMachine automatisch geïntegreerd.