Aanpasbare betaalmogelijkheden in QuoteMachine

Noteer het exacte betalingstype dat u heeft ontvangen, op de juiste manier

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

QuoteMachine heeft standaard betalingswijzen ingesteld, maar het kan natuurlijk zijn dat verschillende bedrijven verschillenden betaalmogelijkheden nodig hebben. Binnen QuoteMachine maakt u eenvoudig een betaalwijze op maat aan. Hiermee kunt u precies vastleggen hoe de klant heeft betaald.

Klik in Mijn account op "Betalingswijzen" en vervolgens op "Betalingswijze toevoegen"

Vul nu de gegevens van deze betaalwijze in. Als uw klanten bijvoorbeeld betalen door u een cheque te sturen, dan kunt u dat instellen. Denk eraan om deze betaalmethode 'aan te zetten' en te koppelen aan een externe betaalmethode als u een integratie gebruikt. Klik als u klaar bent op pslaan.

Nu is dit betalingstype klaar voor gebruik. Op een factuur kunt u 'pinnen' selecteren om de betaling te ontvangen.