Data en rapporten
Creëer en beheer locaties

Organiseer uw gegevens op basis van uw teams, winkels of locaties

Ash avatar
Geschreven door Ash
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met locaties kunt u uw gebruikers, offertes en facturen ordenen. Zodra u twee of meer locaties heeft, kan elke offerte of factuur aan een locatie worden toegewezen en dienovereenkomstig in de rapporten worden weergegeven.

Een locatie creëeren

Op het aanmaakformulier kunt u details over de locatie invullen:

Meer informatie over de velden:

• Bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummers en adres zullen de "Van"-sectie op elke offerte en factuur invullen.

• De tijdzone is van invloed op elke datum en terugkerende factuur

• Standaard belasting zal deze belasting toewijzen aan offertes en facturen die vanaf die locatie zijn gemaakt

• Externe links: Als u de Lightspeed-integratie gebruikt, moet u de juiste winkel selecteren en registreren waar facturen en offertes worden vastgelegd. De inventaris wordt weergegeven vanaf de locatie waar u zich bevindt.

Zodra elk veld is ingevuld, kunt u op "Opslaan" klikken om de locatie aan te maken.

Locatie toewijzen aan een gebruiker

Als u een locatie aan een gebruiker toewijst, worden de locatiegegevens gebruikt om standaardwaarden in te stellen in offertes, facturen en rapporten. Om een locatie aan een gebruiker toe te wijzen, moet u ten minste twee locaties hebben en het gebruiker bewerkingsformulier openen in Mijn account > Gebruikers

Als u dit veld niet ziet, kunt u proberen de pagina te vernieuwen. Zodra de juiste locatie is geselecteerd, kunt u op "Opslaan" klikken om de wijziging te bevestigen. Opmerking: Alleen mensen met beheerders rollen kunnen de locatie wijzigen.

Wat zou er in mijn dagelijkse leven veranderen?

Als u een beheerder (rol) bent, ziet u nu:

• De locatie in de offerte en factuurlijst

• De locatie filter in de offerte, factuurlijst en dashboard

• Tijdens het aanmaken van de factuur, het locatie veld in de "Factuur gegevens"

• Tijdens het maken van de offerte, het locatie veld in de "Projectdetails"

Als u een verkoper (rol) bent, ziet u alleen offertes en facturen van alleen uw locatie. Dit filter is van toepassing op de offerte, factuurlijst en dashboard. Als u een contactpersoon opent, ziet u offertes en facturen op verschillende locaties voor die specifieke contactpersoon.