Een nieuwe versie van een voorstel maken

Versie beheer gebruiken om voorstellen bij te werken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het kader van een gesprek met een klant kan het nodig zijn om een nieuwe versie van een voorstel te maken. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om het aanbod te verbeteren of om rekening te houden met opmerkingen.

Opmerking
Zodra een voorstel naar een klant is verzonden, kan het niet meer worden bewerkt. Het is dan noodzakelijk om een nieuwe versie te maken, mochten er updates nodig zijn.

Hoe u een nieuwe versie kunt maken

• Haal het originele voorstel tevoorschijn

• Klik op de knop "Nieuwe versie" of de knop "Verloren en nieuwe versie" (voor gevallen waarin u wilt dat de originele versie niet langer actief is)

Nieuwe versie knoppen

Het nieuwe voorstel dat op deze manier is gemaakt, is een kopie van het origineel en heeft een eigen versienummer, zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

Navigeren van de ene versie naar de andere kan eenvoudig worden gemaakt met behulp van versie tabbladen, zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.